ВИДЕО: 15 јога пози кои ќе ви го променат телото за помалку од месец

15 јога пози кои ќе ви го променат телото за помалку од месецАко не сте за брзи и напорни тренинзи, туку само за благо истегнување и затегање на телото, овие 15 пози погодни и за почетници ќе ви бидат од помош.