ВИДЕО: Љубезноста е многу едноставна – на кои сè начини може да им помогнете на луѓето?

Љубезноста е многу едноставна – на кои сè начини може да им помогнете на луѓето?Наместо да се правите „наудрени“ направете нешто кога ќе видите некој некому краде нешто, кога некој сака намерно да му направи лошо на некого, имајте почит кон бездомниците и помогнете им на луѓето на кои им треба помош. 10-Минутно видео кое ќе ве освести за постапките!