ВИДЕО: Руска група му ја „украде“ песната на Тоше Проески „Боже чувај ја од зло“

Руска група му ја „украде“ песната на Тоше Проески „Боже чувај ја од зло“Сите добро се сеќаваме на прекрасната песна на Тоше Проески „Боже чувај ја од зло“, чија музика е дело на Миро Буљан.

Сега, руската група Земляне ја препеа песната, а како автор на музиката се наведува Владимир Трушин. Под видеото на Јутуб осамнаа низа обвинувања дека оваа песна е украдена од Тоше.