ВИДЕО: 10-те најсмртоносни несреќи на сите времиња

10-те најсмртоносни несреќи на сите времињаОд поплави до земјотреси, природата понекогаш сериозно дава предупредување за својата моќ. На пример поплавите во Кина од 1931 година никогаш нема да бидат заборавени.