ВИДЕО: Паметни трикови кои ќе ви се најдат во бањата

Паметни трикови кои ќе ви се најдат во бањатаКако да не ви паѓа пешкирот кога не треба,  како да си направите сами сунѓер за тело, како да ја одзатнете тоалетната школка, како правилно да седите на неа и уште многу други трикови кои може да ви се најдат во деновите кога имате вишок слободно време.