ВИДЕО: 10-те најврeдни спортски тимови на светот

10-те најврeдни спортски тимови на светотДали вашиот омилен спортски тим е меѓу нив? Какви суми се вртат во спортските кругови? Манчестер Јунајтед е еден од клубовите што се најдоа на оваа листа.