ВИДЕО: Тест: Колку време им треба на ајкулите за да намирисаат крв?

Тест: Колку време им треба на ајкулите за да намирисаат крв?Еден храбар дечко Робер решил да направи тест во океанската вода на Бахамите. Го интересирало колку време точно им треба на ајкулите за да намирисаат крв пред да нападнат?