ВИДЕО: 10 луѓе кои важат за најштитени во светот

10 луѓе кои важат за најштитени во светотОд киднапирања до обиди за убиство – телохранителите на славните и важни личности имаат сериозна задача да ги штитат овие луѓе од секакви ситуации. Но, кои се најштитените луѓе во светот и зошто?