ВИДЕО: Señorita отсвирена на виолина од Виктор Серафимовски

Señorita отсвирена на виолина од Виктор СерафимовскиОва е втор кавер на талентираниот Виктор, а овојпат го одбра хитот на летото – Señorita од Шон Мендес и Камила Кабејо. Преслушајте ја верзијата на виолина, можеби ќе го победи оригиналот.