ВИДЕО: Миа Калифа – Колку заработила во порно индустријата и дали нашла работа потоа?

Миа Калифа – Колку заработила во порно индустријата и дали нашла работа потоа?26-годишната Миа Калифа која се прослави благодарение на филмовите за возрасни открива дека не плива во милиони како што многумина мислат. Наводно заработила само 12.000 долари во кариерата, а потрагата по нормална работа потоа била речиси невозможна.