ВИДЕО: 6 кралски правила кои принцезата Дијана не ги почитувала

6 кралски правила кои принцезата Дијана не ги почитувала



Принцезата Дијана ја обожавале луѓето ширум светот затоа што сменила некои од најстрогите во монархија. Храбра и непоколеблива таа многу пати ја изненадила кралицата Елизабета.

Свршеничкиот прстен си го избрала сама од каталог, а во 1995 година тајно дала интервју во кои зборувала за тешкотиите во бракот со принцот Чарлс.