ВИДЕО: Деца актери кои го преживеаја проклетството на Дизни

Деца актери кои го преживеаја проклетството на ДизниДа се биде дел од Дизни е прекрасно, но многу талентирани и невини дечиња потоа имаат тешкотии со враќање во реалноста. Таму постојат многу правила, притисоци и тоа потоа влијае на животот. Но, кои ѕвезди деца успеаја да се издигнат над тоа?