ВИДЕО: Упорна патка се мачи да му ја врати на момчето влечката која му паднала

Упорна патка се мачи да му ја врати на момчето влечката која му падналаДеновиве на социјалните мрежи вирално се шири видео од момче на кое му паднала влечката од брдо, а една паметна патка се мачи, но успева да му ја врати. На момчето му паднала влечката додека си играл во село на Филипини, а на помош доаѓа паметна патка. Неколкупати влечката и паѓа од уста пред самиот крај, но упорната патка успева во мисијата.