ВИДЕО: Блогери од САД пробуваат македонска храна во Скопје

Блогери од САД пробуваат македонска храна во СкопјеЏек и Геб се блогери од САД кои ја посетиле Македонија и решиле да направат видео каде што ја пробуваат нашата храна. После една недела во Скопје, тие дошле до заклучок дека нашата кујна е навистина вкусна. Погледнете го нивното интересно видео.