ВИДЕО: Смешни нешта што сите сме ги направиле барем еднаш во животот

Смешни нешта што сите сме ги направиле барем еднаш во живототПеење под туш, чепкање на носот, лижење на шлагот што останал во садот... Иако можеби не сакаме да признаеме, сепак секој од нас ги направил овие смешни нешта барем еднаш во животот.