ВИДЕО: Вистинската животна приказна на Крис Џенер

Вистинската животна приказна на Крис ЏенерДенес ја знаеме како мајката на кланот Џенер-Кардашијан, но Крис не била отсекогаш богата и со навидум совршен живот. Од стјуардеса, до мајка на милионерки, погледнете ја вистинската животна приказна на Крис Џенер.