ВИДЕО: Во кои градови живеат најмногу милионери?

Во кои градови живеат најмногу милионери?Иако богатите можат да живеат каде и да посакаат, изгледа дека сите се привлекувани од неколу градови, без разлика на нивното потекло. Па, погледнете кои се градовите во кои има најмногу милионери.