ВИДЕО: Актери и актерки во непријатни ситуации со нивните колеги

Актери и актерки во непријатни ситуации со нивните колегиКога ќе земете предвид дека познатите актери најмногу време минуваат со нивните колеги, не е ни чудно што неретко се случува нешто непријатно и засрамувачко помеѓу нив. Оскарите во 2019-та, на пример, беа навистина непријатно искуство за Лејди Гага и Бредли Купер. Двајцата соработуваа на филмот A Star is Born, a оваа соработка не помина без гласини дека помеѓу нив се развила хемија. Проблемот на Оскарите беше што помеѓу нив двајцата седеше тогашната сопруга на Бредли, Ирина Шајк. Замислете си како се чувствувала Гага. Овие ситуации се непредвидливи и можат да се случат секому, а видеото докажува дека им се случуваат и на славните.