ВИДЕО: Слушнете го новиот електронски хит на Sajo - Disco Dogs

Слушнете го новиот електронски хит на Sajo - Disco DogsDisco Dogs е петтото музичко дело на артистот познат како Sajo. Песната е издадена од издавачката куќа Dancewood Records и веќе е промовирана на неколку европски радиостаници за електронска музика. Песната била пречекана со многу позитивни критики, и ќе биде дел од неколку Electro и Dance компилации. Артистот најави дека кон крајот на месецот можеме да очекуваме уште еден хит, а дотогаш уживајте во Disco Dogs.