ВИДЕО: Глупави нешта што познатите ги кажале на интервју

Глупави нешта што познатите ги кажале на интервјуДа бидете познати значи и да бидете подготвени да одговарате на секакви прашања, во секој момент. Иако најчесто познатите добро се подготвуваат за нивните интервјуа, одвреме-навреме се случува да кажат нешто глупаво што потоа долго ги прогонува. Марк Рафало, случајно или не, откри дека во The Avengers: Infinity War умираат сите, и тоа уште пред да излезе филмот. Кање Вест, пак, има изјавено дека Афроамериканците самите одбрале да бидат робови. Изгледа дека на овие ѕвезди, добро би им дошла лекција за зборување со медиуми.