ВИДЕО: Застрашувачки снимки од турбуленција во авион

Застрашувачки снимки од турбуленција во авионАко ви е страв од летање со авион, тогаш ова видео дефинитивно нема да ви помогне. Иако турбуленциите изгледаат навистина страшно, тие се честа појава, а новите авиони се дизајнирани да ги издржат дури и најсилните. Сепак, кога ќе се најдете во таква ситуација, не е лесно да се убедите дека сè ќе биде во ред. Доколку не сте искусиле турбуленција во авион, но навистина ве интересира како изгледа тоа, тогаш оваа компилација е совршена за вас.