ВИДЕО: 10-те најнеобични деца во светот

10-те најнеобични деца во светотИако сите сме уникатни на свој начин, некои деца се раѓаат со навистина необични и интересни карактеристики. А, во ова видео ќе имате можност да ги видите децата кои сигурно ќе го привлечат сечие внимание. Сте слушнале ли за Ашид, момчето од Индија? Ова момче било родено со опашка долга 10 центиметри. Поради опашката, луѓето ширум целата држава почнале да веруваат дека тој е реинкарнација на некој бог. Џексон, пак, е силно момче со навистина неверојатна приказна. Кога ова момче се родило, му недостасувале дури 80% од мозокот и черепот. Иако Џексон можеби учи побавно од другите, ова момче не се откажува. Погледнете ги 10-те најнеобични деца во светот.