ВИДЕО: Дејвид Коперфилд ги објаснува неговите најпознати магионичарски трикови

Дејвид Коперфилд ги објаснува неговите најпознати магионичарски триковиДејвид Коперфилд е можеби најпознатиот магионичар на сите времиња и има изведено некои навистина неверојатни трикови. Се сеќавате кога направи да исчезне целата Статуа на слободата? Сигурно се прашувате како го направил тоа. Веројатно ве интересира и како успеа да помине низ Кинескиот ѕид и како избега од Алкатраз. Можеби легендарниот магионичар сè уште не планира да ги открие тајните зад неговите трикови, но во ова видео детално ги објаснува, па можеби и самите ќе сфатите како ги изведувал неверојатните илузии.