ВИДЕО: Тајните зад најпознатите магионичарски трикови

Тајните зад најпознатите магионичарски триковиЗарем постои некој што не се воодушевува кога ќе види магионичарски трик? Иако знаеме дека во овие трикови нема никаква магија, тие речиси секогаш не оставаат без зборови. Понекогаш е поинтересно ако не дознаеме што се крие зад триковите, но доколку сакате, сега имате можност да научите некои од најпознатите магионичарски трикови. Со помош на ова видео ќе научите како да искривите лажица, како да направите некој предмет да лебди, па дури и како да си го „прободете“ образот.