ВИДЕО: Вистината зад лажните богати луѓе на социјалните мрежи

Вистината зад лажните богати луѓе на социјалните мрежиСоцијалните мрежи ги отсликуваат нашите животи. Луѓето постојано споделуваат интимни детали од нивните врски, местата што ги посетиле и работите што си ги купиле. А кога ги гледате објавите, сигурно мислите дека сите имаат совршен живот, освен вие. Но всушност, не е воопшто тешко да создадете лажен, но гламурозен живот. Сте слушнале за Брајан Дентон? Ова момче од Лондон сакало да покаже колку е лесно да лажете на социјалните мрежи. Кога ќе го погледнете неговиот Instagram профил, ќе си помислите дека тој често патува и може да си купи што и да посака. Но во реалноста, Брајан е обично момче од Лондон и не е воопшто богат. Неговата популарност на Instagram само му помага да си ја докаже поентата. Па, време е да ја дознаете вистината зад лажните богати луѓе на социјалните мрежи.