ВИДЕО: Познати ѕвезди кои исчезнале без трага

Познати ѕвезди кои исчезнале без трагаНавистина е тешко да си замислите дека некоја многу позната личност исчезнува без трага, но се случува и тоа. Се сеќавате на Ози Озборн? Познатиот рокер наводно исчезна откако, во медиумите почна да се пишува дека неговиот брак со Шерон пропаѓа. Набрзо се откри локацијата на Ози, а неколку дена подоцна тој одржа и прес-конференција со Шерон. Шинед О’Конор, пак, во 2016-та година, два пати беше прогласена за исчезната. Проблемот бил што во тој период, кај Шинед постоеше опасност и за самоубиство. За среќа, ирската пејачка беше најдена во хотел и префрлена во болница. Ова се познатите личности кои и покрај нивната популарност, успеале да исчезнат без трага.