ВИДЕО: Трикови за убавина од Instagram со кои ќе заблескате

Трикови за убавина од Instagram со кои ќе заблескатеОваа колекција трикови, без сомнение ќе направи да изгледате беспрекорно. Покрај тоа, поголемиот дел од идеите ќе ви го олеснат целиот процес на разубавување. Погледнете го видеото и дознајте како да се истуширате без да си ја расипете шминката, како да додадете волумен на вашите трепки со пудра, како да го скратите коланот, како да си направите привремена тетоважа и уште многу други трикови, со кои вистински ќе заблескате.