ВИДЕО: Врз домот на Меси не смеат да летаат авиони - Дознајте зошто

Врз домот на Меси не смеат да летаат авиони - Дознајте зоштоЛионел Меси е една од најголемите фудбалски ѕвезди, па нормално е да живее во огромна вила од 7 милиони долари. Но, знаевте ли дека над неговиот дом не смеат да прелетуваат авиони? Еколошкиот дом на познатиот фудбалер се наоѓа многу блиску до главниот аеродром во Барселона - El Prat. А, токму имотот на Меси не му дозволува на аеродромот да се прошири. Кога на ова ќе ја додадете и забраната за летање над неговиот имот, изгледа дека фудбалерот предизвикува многу неволји. Погледнете зошто авионите не смеат да летаат над имотот на Меси и дознајте нешто повеќе за овие забрани.