ВИДЕО: Строгите правила на Канје Вест што сите околу него мораат да ги почитуваат

Строгите правила на Канје Вест што сите околу него мораат да ги почитуваатБез разлика што мислите за Канје Вест, факт е дека тој навистина се труди околу неговата кариера. Па, поради ова, познатиот рапер има низа правила, што сите околу него мораат да ги следат. На пример, додека работел на неговиот албум „Jesus Is King“, Канје не само што ги терал соработниците да му се посветат само нему, туку им забранувал да имаат секс, па дури и ги терал да постат. Ни неговата ќерка не е имуна на строгите правила, па малата Норт Вест не смее да носи шминка и одредени парчиња облека. Ова се строгите, и понекогаш чудни правила на Канје Вест, што сите околу него мораат да ги почитуваат.