ВИДЕО: 10-те најинспиративни филмски сцени

10-те најинспиративни филмски сцениВи треба малку мотивација? Ова видео можеби е токму она што ви треба. Покрај тоа што ги гледаме за забава, неретко од филмовите учиме многу работи. А понекогаш, некои сцени имаат моќ да разбудат нешто во нас. Од незаборавните моменти во „V for Vendetta“ и „Dead Poets Society“, па сè до „Braveheart“ и „The Shawshank Rеdemption“, ова се најинспиративните филмски сцени, што дефинитивно ќе ве мотивираат.