ВИДЕО: Што му прави загадувањето на воздухот на вашиот организам?

Што му прави загадувањето на воздухот на вашиот организам?Веќе почнавме да го поврзуваме доаѓањето на зимата со загадениот воздух. Всушност, денес е невозможно да се поврзете на интернет, а да не налетате на некоја објава за загадувањето на планетата. Знаевте ли дека дури 91% од населението ширум светот, живее на места со загаден воздух? А кога загадениот воздух ќе ви стане секојдневие, нормално е да почнете да се прашувате каков ефект има врз вашето здравје. Дали предизвикува проблеми со срцето? Дали може да биде причина за рак? Дали загадувањето има влијание врз вашето неродено дете? Ова видео ќе ви ги даде одговорите на сите ваши прашања.