ВИДЕО: Најголемите Фотошоп утки на Кардашијанс

Најголемите Фотошоп утки на КардашијансКардашијанс се моментално најпознатото семејство во светот и имаат големо влијание врз јавноста. Но поради ова, постојано се и под лупата на јавноста. Иако жените од кланот Кардашијан-Џенер отворено зборуваат за нивните хируршки зафати, тие ретко кога признаваат дека користат Фотошоп. Но, изгледа ништо не може да им избега на фановите, кои веќе многу пати ги „разоткрија“ Кардашијанс дека ги обработуваат нивните фотографии. И покрај тоа што ова семејство има цел тим зад себе кој се грижи за сè што објавуваат, изгледа дека Фотошоп не е алатка што знаат да ја користат сите. Погледнете ги најголемите Фотошоп утки на Кардашијанс.