ВИДЕО: Брзи и лесни трикови што ќе ве направат експерти во кујна

Брзи и лесни трикови што ќе ве направат експерти во кујнаЗнаевте ли дека ако правилно ги замрзнете јајцата, ќе можете да ги чувате дури цела година? А знаете ли кој е најлесниот начин да ги излупите кога се варени? Ова видео ќе им се допадне на сите кои уживаат да готват, но немаат многу искуство. Ќе дознаете како да си ги заштитите рацете кога сечите нешто, како најлесно да го наострите тапиот нож, како да го спречите нередот кога готвите и уште многу други лесни трикови, што ќе ве направат вистински професионалец во кујна.