ВИДЕО: Како пијат Русите - Маж од Русија пие 3 шишиња вотка наеднаш

Како пијат Русите - Маж од Русија пие 3 шишиња вотка наеднашНеодамна на YouTube се појави видео што ги зачуди сите. На видеото се гледа постар маж од Русија кој пие вотка. На почетокот сè си изгледа нормално, сè додека мажот не го испие шишето наеднаш. А, како ова да не е доволно, на ист начин пие уште две полни шишиња вотка. Можеби уште поинтересно е што мажот изгледа навистина „свежо“, и после неколку литри вотка. Изгледа никој не може за пиење да се рамни со Русите, а овој маж го докажа тоа.