ВИДЕО: Познати личности кои не се грижат за личната хигиена

Познати личности кои не се грижат за личната хигиенаМожеби мислите дека најбогатите луѓе на планетава би мирисале неверојатно. Но, изгледа дека со парите не доаѓа и одржувањето на личната хигиена. На пример, еден анонимен извор споделил дека Зек Ефрон воопшто не сака да се тушира. Најлошото било тоа што познатиот актер редовно играл кошарка и вежбал, но речиси секогаш го прескокнувал туширањето. Исти гласини кружат и за Кортни Кардашијан. Наводно, Кортни избегнувала да користи дезодоранси додека доела, а според изворот, постојано мирисала ужасно. Ова се познатите личности со најлошата лична хигиена.