ВИДЕО: Вистинската приказна за помалата сестра на Бритни Спирс

Вистинската приказна за помалата сестра на Бритни СпирсНе постои личност на планетата која не слушнала за Бритни Спирс, но денес малкумина знаат за нејзината помала сестра - Џејми Лин Спирс. Џејми го привлече вниманието на јавноста кога остана бремена во тинејџерските години. Но, факт е дека целиот живот живее во сенката на сестра ѝ. Музичката кариера на Џејми заврши уште пред да започне. Покрај тоа, таа имаше и сериозни проблеми со папараците. Нејзиното сегашно момче, пак, воопшто не знаел која е кога прв пат се сретнале. Но дали Џејми самата одлучила да се тргне од очите на јавноста, или сепак била принудена да го направи тоа?