ВИДЕО: Што правите погрешно додека се туширате?

Што правите погрешно додека се туширате?Барем за туширањето сите мислиме дека е активност што ја изведуваме правилно. Но, изгледа и овде правиме многу грешки. На пример, многу луѓе додека се тушираат целосно забораваат на нивите стапала. Но, стапалата се делот од телото што треба да ги чистите најчесто, бидејќи се потат најмногу. А, дали откако ќе се истуширате ја виткате косата во крпа? На овој начин само ја оштетувате. Погледнете кои се грешките што ги прават речиси сите при туширање.