ВИДЕО: Криси Тајген го плаши Џон Леџенд во шоуто на Елен

Криси Тајген го плаши Џон Леџенд во шоуто на ЕленВо една епизода од шоуто на Елен Деџенерис, Џон Леџенд се појавува како водител-гостин. Но, тој не знае дека неговата сопруга Криси се крие и го чека совршениот момент за да го исплаши. Познатиот пејач почнува да зборува за неговата најнова титула - најсекси маж за 2019-та, а се шегува и за музичкиот спот на неговиот хит „All of Me“. Во тој момент се појавува Криси и се обидува да го исплаши. А, дали плашењето беше успешно, можете да погледнете во видеото.