ВИДЕО: Актери и актерки за кои не сте знаеле дека се одлични пејачи

Актери и актерки за кои не сте знаеле дека се одлични пејачиРетко кога помислуваме на способностите за пеење на актерите, но некои од нив имаат навистина добар глас. Знаевте ли дека една од нив е и Емилија Кларк? Но, таа не е единствената од актерската екипа на „Game of Thrones“ со добар глас. А, кој би помислил дека и Џеки Чен би можел да биде многу добар пејач? Погледнете кои се актерите и актерките кои можеби некогаш ќе се закитат и со Греми награда.