ВИДЕО: Тамара Тодевска и ќеркичката Хана се како модни близначки во „Дајте музика“

Тамара Тодевска и ќеркичката Хана се како модни близначки во „Дајте музика“На големо задоволство на сите, познатиот серијал „Дајте музика“ повторно се врати на малите екрани во ново издание. Во емисијата, на дечињата им се придружуваат многу познати личности, а во последната епизода се појави и Тамара Тодевска со ќеркичката Хана. Двете носат жолто здолниште и црни маички и како и секогаш, изгледаат неверојатно. Тамара ја изведуваше песната „Холивуд“, чиј текст е на Игор Џамбазов, а музиката и аранжманот се на Роберт Билбилов.