ВИДЕО: Зендеја прави 9 работи што никогаш не ги направила досега

Зендеја прави 9 работи што никогаш не ги направила досегаЗендеја се појави на насловната страница на најновиот број на списанието Allure, а по тој повод сними и забавно видео. Во видеото, познатата актерка се обидува да направи 9 нешта што не ги направила претходно. Таа се обидува да спакува куфер за 15 секунди, да врти хулахоп со високи потпетици, да спакува велосипед како подарок и уште многу други забавни активности.