ВИДЕО: „Monsters“ e новиот хит кој Тамара Тодевска го промовираше на фестивал во Албанија

„Monsters“ e новиот хит кој Тамара Тодевска го промовираше на фестивал во АлбанијаИзминативе неколку денови, Тамара активно го најавуваше нејзиниот нов сингл, а сега имаме можност и да го слушнеме. За песната насловена „Monsters“, Тамара соработуваше со истиот тим како и за евровизискиот хит „Proud“. Тамара премиерно ја изведе песната како дел од албанскиот фестивал Kenga Magjike Song Festival, кој се одржа во Тирана.

Музиката е дело на Роберт Билбилов, Дарко Димитров и Лазар Цветковски, а текстот го напиша Коста Петров.