ВИДЕО: Како изгледа возењето во новиот Tesla CyberTruck?

Како изгледа возењето во новиот Tesla CyberTruck?Неодамна, Илон Маск го претстави најновото возило на компанијата Tesla, наречено CyberTruck. Ова е комерцијално возило напојувано на електрична енергија, кое е дизајнирано како камион, но има перформанси како спортски автомобил. Возилото привлече многу внимание и доби измешани критики од јавноста, а во ова видео можете да погледнете како изгледа возењето во него.