ВИДЕО: Едноставни трикови за поправање и одржување на вашите чевли

Едноставни трикови за поправање и одржување на вашите чевлиЗнаевте ли дека не мора да ги фрлате чевлите веднаш штом ќе забележите гребнатина или нешто скинато? Постојат многу трикови што ќе ви помогнат да му го продолжите векот на вашите обувки. Ова видео ќе ви го покаже токму тоа, но и ќе ви покаже како правилно да ги исчистите обувките, што да правите ако ви се широки и како од старите чевли да направите нов модерен пар.