ВИДЕО: Последните зборови на познатите што ќе ве шокираат

Последните зборови на познатите што ќе ве шокираатРетко кој може да знае кога ќе ги каже своите последни зборови и што ќе бидат тие. А понекогаш, луѓето немаат ни можност да ги кажат. Но кога се во прашање познатите, речиси секогаш знаеме што кажале во последните моменти од нивниот живот. Неретко, овие зборови можат да бидат навистина шокантни. На пример, во моментите пред својата смрт, Мајкл Џексон побарал од неговиот лекар да го заспие. Наводно, пејачот само сакал да потоне во длабок сон и не му било грижа кога ќе се разбуди…