ВИДЕО: Тајните на познатите што ги дознавме после нивната смрт

Тајните на познатите што ги дознавме после нивната смртИако познатите личности постојано се „под лупата“ на јавноста, изгледа дека дел од нив успале да скријат некои тајни од целиот свет. Но, дел од тајните на некои познати личности беа откриени после нивната смрт. На пример, пејачот Принц бил вистински филантроп и донирал огромни суми во секакви организации, а јавноста го дозна ова дури после неговата смрт. Слична беше ситуацијата и по смртта на Џорџ Мајкл. Погледнете ги тајните на познатите што ги дознавме после нивната смрт.