ВИДЕО: За добро расположение - Том Хенкс чита позитивни твитови

За добро расположение - Том Хенкс чита позитивни твитовиДоколку барате начин да го намалите понеделничкиот стрес, дојдовте на вистинското место. Том Хенкс е познат како еден од актерите со најдобро однесување, а во ова видео тој чита позитивни твитови што сигурно ќе измамат насмевка на вашето лице. Видеото е објавено од Twitter Movies, како промоција за новиот лик на Том - легендарниот господин Роџерс, во филмот „A Beautiful Day in the Neighborhood“. Покрај читањето, Том коментира и за секој од твитовите, а како што веројатно претпоставувате, за сите има само добри зборови.