ВИДЕО: 5-минутна јапонска масажа за подмладување

5-минутна јапонска масажа за подмладувањеДали почнавте да забележувате нови брчки на вашето лице? Тогаш можеби јапонската масажа позната како „коруги“ ќе ви биде од помош. Станува збор за јапонски третман за лице кој постепено се прославува ширум целиот свет. Причината за нејзината популарност е тоа што масажата не се фокусира само на кожата, туку и на мускулите на лицето, со тоа правејќи го помладо. Доколку одите кај професионалец, масажата најверојатно ќе трае цел час. Но, ова видео нуди детални инструкции со кои самите ќе ја изведите масажата, и тоа за околу 5 минути.