ВИДЕО: Психолошки трикови што ќе сакате да ги пробате уште денес

Психолошки трикови што ќе сакате да ги пробате уште денесМожеби немате способност да ги контролирате туѓите умови, но моќта на психологијата е најблиску до тоа. Всушност, ако знаете што да направите и на што да обрнете внимание, можете да добиете што сакате од другите. Доколку, на пример, сакате некој да се согласи со вашиот став, додека зборувате, климајте со главата. Доколку сакате да дознаете дали некој ве гледа, доволно е да се проѕевнете. Бидејќи проѕевањето е „заразно“, личноста што ве гледа веднаш ќе го направи истото.