ВИДЕО: Слушнете ја новата песна на македонскиот артист VIKO - „Fentanil“

Слушнете ја новата песна на македонскиот артист VIKO - „Fentanil“Виктор Пецов, или VIKO, е хип-хоп/трап артист од Штип. Тој долго време прави музика, но за американски пазар, а сега со задоволство го претставува неговиот нов сингл, наменет за македонската публика. Како што вели самиот, тој ја разбива монотоноста на македонската естрада и се обидува да ни претстави нешто ново. Зад текстот на песната стои самиот VIKO, а спотот е во режија на Сергеј Смилков.